Electrolux ZUCHARDFL

Påslös dammsugare
(0) 0 omdömen
Score
00
100

 

Dammsugaren är inte längre tillgänglig. Se, vilka dammsugare som är bäst endast nu, här

 

PrisjämförelsePrisutveckling
Priset har inte varit lägre på över 3 veckor.

Priset är 459 kr. högre än genomsnittet under de senaste 10 veckorna.

Ansvarsfriskrivning: Prisuppgifterna är baserade på de återförsäljare som visas på siden.


Energiklass

Energiklass

Systemets täthet

Systemets täthet

 ABCDEFG 

Rengöring, matta

Rengöring, matta

 ABCDEFG 

Rengöring, hårt golv

Rengöring, hårt golv

 ABCDEFG 

Ljudnivå

Ljudnivå

78 dB


Rangordning

Electrolux dammsugare
 Nr. 25 utav 20

Bästa Electrolux dammsugare »

Alla dammsugare
 Nr. 54 utav 40

Bästa dammsugare »

Alla påslösa dammsugare
 Nr. 13 utav 10

Bästa påslösa dammsugare »


Visste du?

  • Electrolux ZUCHARDFL förbrukar ca. 0,0 kr. på el om året vid ett normalt bruk (50 dammsugningar på varje 87 m2). Dammsugare har i genomsnitt en årligt energiförbrukning på 15,6 kr.  

    I uträkningen antas ett elpris på 60 öre./kWh, vilket är genomsnittspriset i Sverige.

  • Electrolux ZUCHARDFL har en ljudnivå på 78 dB. Den genomsnittliga ljudnivån för dammsugare är på 75 dB. Electrolux ZUCHARDFL har därmed en ljudnivå som är 3 dB högre än den genomsnittliga dammsugaren. 

    Ett vanligt samtal har en ljudnivå på 60 dB. Den tystaste dammsugaren har en ljudnivå på 58 dB.

  • Electrolux ZUCHARDFL's rengöringsförmåga på mattor är i klass C och den är därmed inte i bästa rengöringsklassen på mattor. På hårt golv är den i rengöringsklassen A och är därmed i bästa rengöringsklassen här. Rengöringsklassen går från A-G, där A är den bästa möjliga rengöringsklassen.
  • Electrolux ZUCHARDFL väger 5.7 kg, medan dammsugare har en genomsnittsvikt på 7 kg.

Jämförelse

Omdömen av Electrolux ZUCHARDFL

AnvändarrecensionerExpertrecensionerVideorecensionerSkriv en recension
Det finns inga användarrecensioner.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
Skriv en recension
1
2
3
4
5
Publicera
     
Avbryt

Skriv en recension

Genomsnittlig värdering:  
 0 omdömen

Electrolux ZUCHARDFL Electrolux EUF81DB Philips FC9331 Electrolux EUF8GREEN Bosch BGS5335
Score
0 100
89 100
86 100
86 100
86 100
(0)
0 omdömen
(4.6)
28 omdömen
(4.3)
1499 omdömen
(4.3)
110 omdömen
(4.2)
74 omdömen
Pris 2.995 kr. 1.569 kr. 1.029 kr. 1.790 kr. 3.290 kr.
Testresultat "Bäst i test" - Stiftung Warentest
Energiklass
Motoreffekt 800 watt 850 watt 650 watt 500 watt 800 watt
Ljudnivå 78 dB 69 dB 79 dB 74 dB 74 dB
Rengöringsförmåga, matta
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengöringsförmåga, hårt golv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Påsstorlek 1.6 liter 1.6 liter
Aktionsradie 10 meter 12 meter 9 meter 12 meter 11 meter
Dammsugarsystemets täthet
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter AllergyPlus HEPA Allergifilter HEPA HEPA 13
Allergivänlig

Beskrivning av Electrolux ZUCHARDFL

Electrolux ZUCHARDFL påslösa dammsugare är en modell i en modern design, som likadeles har fokus på effektiv dammsugning. Dammsugaren har mottagit bra karaktärer inom de olika kriterierna som den har blivit testad utifrån, och med smart cyklonteknologi förbättras sugstyrkan drastiskt. Dessutom är modellen påslös, vilket medverkar till att man inte behöver tänka på att utskifta påsen varje gång som den är full. Det finns möjlighet för helt upp till 5 års garanti på produkten bara genom att registrera köpet.

 

Energiklass, stoftutsläpp, golvmatta dammsugning och hårt golv dammsugning

Electrolux dammsugaren är värderad utifrån ovanstående kriterier, där den är bedömd från A-G. A är den bästa karaktären medans G är den dåligaste. Modellen har fått A i energiklass, stoftutsläpp och dammsugning av hårt golv. Merd andra ord uppnås optimal energivänlighet, samt hålls stoftet på bästa sätt tillbaka i påsen i utblåsningsluften. I dammsugning av golvmatta har modellen fått karaktären C, som är en ganska utmärkt karaktär och likadeles den som de flesta modeller har svårast med att uppnå ett bra resultat inom.

 

Motor och räckvidd

Den kraftiga motorn bidrar för en bra och kontinuerlig dammsugning. Motorn har en effekt på 800 watt, och det finns likadeles en möjlighet att reglera sugstyrkan. Genom att reglera på sugstyrkan är det möjligt för brukaren att själv justera för att uppnå den mest energivänliga sugstyrkan, beroende på om uppgiften är krävande eller mindre krävande.

 
Dammsugaren har en ljudnivå på omkring 78 decibel när den används. I jämförelse kommer ett samtal mellan två personer ha en ljudnivå på omkring 60 decibel. Dessutom är räckvidden på 10 meter. Räckvidden indikerar det maximala avståndet från eluttaget.

 

Filter och kapacitet

Modellen är utrustad med ett HEPA filter. HEPA filtret är ett Allergy Plus™ filter, som bidrar till bra upptagningsförmåga. Filtret är dessutom tvättbart, vilket gör det möjligt att återanvända det. Därutöver är modellen påslös, så att man inte behöver byta påse varje gång som den är full, utan istället tömmer man behållaren. Behållaren har en kapacitet på 1,8 liter och en smart indikator upplyser om när den har behov för att tömmas. Det är samtidigt simpelt att tömma behållaren tack vare en smart funktion, som säkerställer att stoftet automatiskt komprimeras innan tömning. Stoftet komprimeras och det blir lättare att tömma behållaren, samt finns det plats för mer stoft.

 

Mobilitet och display

Dammsugaren är dessutom simpel att ta sig runt med. Den är utrustad med ett bärhandtag samt mjuka gummihjul som kan vridas runt 360 grader. Ytterligare finns det en automatisk sladdvinda och en smart LED display integrerad.

 

Munstycken

Det medföljer olika munstycken för att göra den ideal för olika underlag/ ytor. Även inkluderande ett parkettmunstycke som är lämplig för trägolv eftersom att det både skonas samt dammsugas effektivt. Dessutom medföljer även respektive list- och möbelmunstycke.


Betyget går från 0-100 och är baserat på recensioner från användare och experter. Läs mer... Vi samlar priser från en mängd olika återförsäljare. Läs mer... Vi samlar recensioner från en mängd trovärdiga webbplatser. Läs mer... Det lägsta priset läggs till i denna pristracker varje vecka. Läs mer...