Electrolux ZUCHARDFL Påslös dammsugare

(0) 0 omdömen
Utgående. Se alla påslösa dammsugare

Energiklass

Energiklass

Systemets täthet

Systemets täthet

 ABCDEFG 

Rengöring, matta

Rengöring, matta

 ABCDEFG 

Rengöring, hårt golv

Rengöring, hårt golv

 ABCDEFG 

Ljudnivå

Ljudnivå

78 dB

Se alla specifikationer

Rangordning

Electrolux dammsugare
Nr. 49 utav 3

Bästa Electrolux dammsugare »

Alla dammsugare
Nr. 97 utav 9

Bästa dammsugare »

Alla påslösa dammsugare
Nr. 12 utav 0

Bästa påslösa dammsugare »

Gå till pris
Score
0
Pris 2.995 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt 800 watt
Ljudnivå 78 dB
Rengöringsförmåga, matta
 ABCDEFG 
Rengöringsförmåga, hårt golv
 ABCDEFG 
Påsstorlek
Aktionsradie 10 meter
Dammsugarsystemets täthet
 ABCDEFG 
Filter AllergyPlus
Allergivänlig
Score
0
Pris
2.995 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt
800 watt
Ljudnivå
78 dB
Score
95
Pris
2.433 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt
650 watt
Ljudnivå
76 dB
Score
92
Pris
3.326 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt
890 watt
Ljudnivå
77 dB
Score
88
Pris
1.459 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt
650 watt
Ljudnivå
79 dB
Score
88
Pris
2.408 kr.
Testresultat
Energiklass
Motoreffekt
750 watt
Ljudnivå
76 dB

Jämförelse

AnvändarrecensionerExpertrecensionerVideorecensioner
Det finns inga användarrecensioner.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.

Visste du?

Electrolux ZUCHARDFL förbrukar ca. 0,0 kr. på el om året vid ett normalt bruk (50 dammsugningar på varje 87 m2). Dammsugare har i genomsnitt en årligt energiförbrukning på 13,8 kr.  

I uträkningen antas ett elpris på 60 öre./kWh, vilket är genomsnittspriset i Sverige.

Electrolux ZUCHARDFL har en ljudnivå på 78 dB. Den genomsnittliga ljudnivån för dammsugare är på 71 dB. Electrolux ZUCHARDFL har därmed en ljudnivå som är 7 dB högre än den genomsnittliga dammsugaren. 

Ett vanligt samtal har en ljudnivå på 60 dB. Den tystaste dammsugaren har en ljudnivå på 57 dB.

Electrolux ZUCHARDFL's rengöringsförmåga på mattor är i klass C och den är därmed inte i bästa rengöringsklassen på mattor. På hårt golv är den i rengöringsklassen A och är därmed i bästa rengöringsklassen här. Rengöringsklassen går från A-G, där A är den bästa möjliga rengöringsklassen.
Electrolux ZUCHARDFL väger 5.7 kg, medan dammsugare har en genomsnittsvikt på 6 kg.
Beskrivning av Electrolux ZUCHARDFL

Electrolux ZUCHARDFL påslösa dammsugare är en modell i en modern design, som likadeles har fokus på effektiv dammsugning. Dammsugaren har mottagit bra karaktärer inom de olika kriterierna som den har blivit testad utifrån, och med smart cyklonteknologi förbättras sugstyrkan drastiskt. Dessutom är modellen påslös, vilket medverkar till att man inte behöver tänka på att utskifta påsen varje gång som den är full. Det finns möjlighet för helt upp till 5 års garanti på produkten bara genom att registrera köpet.

 

Energiklass, stoftutsläpp, golvmatta dammsugning och hårt golv dammsugning

Electrolux dammsugaren är värderad utifrån ovanstående kriterier, där den är bedömd från A-G. A är den bästa karaktären medans G är den dåligaste. Modellen har fått A i energiklass, stoftutsläpp och dammsugning av hårt golv. Merd andra ord uppnås optimal energivänlighet, samt hålls stoftet på bästa sätt tillbaka i påsen i utblåsningsluften. I dammsugning av golvmatta har modellen fått karaktären C, som är en ganska utmärkt karaktär och likadeles den som de flesta modeller har svårast med att uppnå ett bra resultat inom.

 

Motor och räckvidd

Den kraftiga motorn bidrar för en bra och kontinuerlig dammsugning. Motorn har en effekt på 800 watt, och det finns likadeles en möjlighet att reglera sugstyrkan. Genom att reglera på sugstyrkan är det möjligt för brukaren att själv justera för att uppnå den mest energivänliga sugstyrkan, beroende på om uppgiften är krävande eller mindre krävande.

 
Dammsugaren har en ljudnivå på omkring 78 decibel när den används. I jämförelse kommer ett samtal mellan två personer ha en ljudnivå på omkring 60 decibel. Dessutom är räckvidden på 10 meter. Räckvidden indikerar det maximala avståndet från eluttaget.

 

Filter och kapacitet

Modellen är utrustad med ett HEPA filter. HEPA filtret är ett Allergy Plus™ filter, som bidrar till bra upptagningsförmåga. Filtret är dessutom tvättbart, vilket gör det möjligt att återanvända det. Därutöver är modellen påslös, så att man inte behöver byta påse varje gång som den är full, utan istället tömmer man behållaren. Behållaren har en kapacitet på 1,8 liter och en smart indikator upplyser om när den har behov för att tömmas. Det är samtidigt simpelt att tömma behållaren tack vare en smart funktion, som säkerställer att stoftet automatiskt komprimeras innan tömning. Stoftet komprimeras och det blir lättare att tömma behållaren, samt finns det plats för mer stoft.

 

Mobilitet och display

Dammsugaren är dessutom simpel att ta sig runt med. Den är utrustad med ett bärhandtag samt mjuka gummihjul som kan vridas runt 360 grader. Ytterligare finns det en automatisk sladdvinda och en smart LED display integrerad.

 

Munstycken

Det medföljer olika munstycken för att göra den ideal för olika underlag/ ytor. Även inkluderande ett parkettmunstycke som är lämplig för trägolv eftersom att det både skonas samt dammsugas effektivt. Dessutom medföljer även respektive list- och möbelmunstycke.


Specifikation lista

Energiförbrukning

Energiklass 0% är i klass A+++
Energiförbrukning 800 watt Genomsnittet är 722 watt
Årlig elpris 0,0 kr. Genomsnittet är 13,8 kr.

Rengöringsförmåga

Rengöringsförmåga, matta C
Rengöringsförmåga, hårt golv A

Filter

Dammsugarsystemets täthet A
Filter AllergyPlus
Allergivänlig Ja 33% har denna egenskap

Allmänna egenskaper

Ljudnivå 78 dB Genomsnittet är 71 dB
Aktionsradie 10 meter Genomsnittet är 11 meter

Vikt

Feedback

Betyget går från 0-100 och är baserat på recensioner från användare och experter. Läs mer... Vi samlar priser från en mängd olika återförsäljare. Läs mer... Vi samlar recensioner från en mängd trovärdiga webbplatser. Läs mer... Det lägsta priset läggs till i denna pristracker varje vecka. Läs mer...